search-button
cross-out

Το προφίλ της «γιατρού των επωνύμων» που βρέθηκε με χειροπέδες

Η 48χρονη είχε πελάτες μοντέλο και ηθοποιό - Υποσχόταν και αύξηση της λίμπιντο
Το προφίλ της «γιατρού των επωνύμων» που βρέθηκε με χειροπέδες

Στην επικοινωνιακή της εκστρατεία για την «αλίευση» πελατών πόνταρε η 48χρονη γιατρός, η οποία συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία με την κατηγορία ότι χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ και άλλες μη εγκεκριμένες θεραπείες σε αθλητές.

Η 48χρονη «διαφήμιζε» ως πελάτες της επώνυμους αθλητές, ένα γνωστό μοντέλο και μία ηθοποιό, ενώ στο Instagram ανέβαζε φωτογραφίες με «famous» φίλους της από το χώρο της τηλεόρασης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ήθελε να χτίσει το προφίλ ότι είναι η «γιατρός των επωνύμων», που μπορούσε να δώσει λύσεις σε θέματα ευεξίας, ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, εξάντλησης λόγω εργασιακής πίεσης, αύξησης της λίμπιντο αλλά και βελτίωσης των αθλητικών επιδόσεων.

Ανάμεσα στους πελάτες που διαφήμιζε στην ιστοσελίδα της ότι έχει ήταν γνωστοί αθλητές πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα αθλητές του Kick Boxing και του ΜΜΑ, ένα πολύ γνωστό μοντέλο που εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αλλά και μία ηθοποιός. Το μοντέλο, το οποίο φυσικά είχε άγνοια για τη δράση της γιατρού, έγραφε για τον ορό που του πρότεινε η 48χρονη ότι «είναι πλούσιος σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία». Από την πλευρά της η ηθοποιός, η οποία επίσης είχε άγνοια για τη δράση της, έγραφε για την έγχυση βιταμινών για τόνωση και ευεξία αλλά και για τις ευεργετικές οροθεραπείες.

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά σε ιστοσελίδα που διατηρούσε η γιατρός, η οποία αναφέρει ότι υπάρχουν «προγράμματα» για «βελτίωση ανδρικής δυσλειτουργίας, ενίσχυση ποσότητας, ποιότητας και κινητικότητας του σπέρματος, μείωση στυτικής δυσλειτουργίας, ανάπτυξη ανδρικής γονιμότητας και αύξηση σεξουαλικής επιθυμίας».

Το πιο γνωστό θύμα της 48χρονης ήταν ένας πασίγνωστος μπασκετμπολίστας, ο οποίος ξεκίνησε στο παρελθόν θεραπεία αποκατάστασης τραυματισμού και κάποια στιγμή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Τότε ήταν που αποφάσισε αμέσως να προσφύγει δικαστικά εναντίον της γιατρού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρει: «Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με τη συνδρομή επιθεωρητών του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), συνελήφθη χθες, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, γιατρός κατηγορουμένη για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στο χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

Μάλιστα, για τη διαφήμιση των προϊόντων που προσέφερε, είχε δημιουργήσει και σχετική ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα για τη νομιμοποίηση της δραστηριότητας της είχε συστήσει εταιρία με ανύπαρκτες, όπως διαπιστώθηκε, εγκαταστάσεις.

Η χορήγηση των θεραπειών είχε σκοπό την αποκατάσταση τραυματισμών, την ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεων και του ανοσοποιητικού συστήματος, την αντιμετώπιση της εξάντλησης, την απώλεια βάρους, την αύξηση της λίμπιντο καθώς και την καταπολέμηση της γήρανσης.

Τα συστατικά των θεραπειών προέρχονταν από τρείς (3) κατηγορίες σκευασμάτων και συγκεκριμένα:

μη γνήσια φαρμακευτικά σκευάσματα (ντόπινγκ) με πλαστή ταινία γνησιότητας του ΕΟΦ,
φαρμακευτικά σκευάσματα με απαγορευμένες ουσίες από το εξωτερικό χωρίς άδεια κυκλοφορίας του ΕΟΦ και
φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία είχε αποκτήσει μέσω εικονικών συνταγογραφήσεων προκαλώντας οικονομική ζημιά σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος των προαναφερόμενων σκευασμάτων, τα οποία απεστάλησαν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση , ενώ κατασχέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Πέθανε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, η αγαπημένη «Σωσώ» από την τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα»
Lifestyle

Πέθανε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, η αγαπημένη «Σωσώ» από την τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα»

Αλέξης Κούγιας: Γιατί άφησε εκτός διαθήκης την Εύη Βατίδου – Πού αφήνει την περιουσία του
Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Γιατί άφησε εκτός διαθήκης την Εύη Βατίδου – Πού αφήνει την περιουσία του

Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκαθαρίζει: Υπάρχει διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκαθαρίζει: Υπάρχει διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο;

Βόλος: Οι φίλοι  τους αποχαιρετούν  με σπαρακτικά μηνύματα την Κερασία και τον Κωνσταντίνο-Καλό παράδεισο αστέρια μου…Κώστα να προσέχεις το κορίτσι σου, εκεί ψηλά…
Ελλάδα

Βόλος: Οι φίλοι τους αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα την Κερασία και τον Κωνσταντίνο-Καλό παράδεισο αστέρια μου…Κώστα να προσέχεις το κορίτσι σου, εκεί ψηλά…

Αλέξης Κούγιας: Πληροφορίες για διαθήκη με μοναδικούς κληρονόμους τα παιδιά του – Εκτός η Εύη Βατίδου
Lifestyle

Αλέξης Κούγιας: Πληροφορίες για διαθήκη με μοναδικούς κληρονόμους τα παιδιά του – Εκτός η Εύη Βατίδου

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Μνημείο για τις γυναικοκτονίες ζήτησε ο πατέρας της – Στον ανακριτή για κακούργημα οι αστυνομικοί των Αγίων Αναργύρων
Ελλάδα

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Μνημείο για τις γυναικοκτονίες ζήτησε ο πατέρας της – Στον ανακριτή για κακούργημα οι αστυνομικοί των Αγίων Αναργύρων

Κακοποίηση 3χρονου Άγγελου: Απολογούνται ξανά η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της
Ελλάδα

Κακοποίηση 3χρονου Άγγελου: Απολογούνται ξανά η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της

Xαμόγελα αλλά και συγκίνηση απόψε στο MasterChef!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Xαμόγελα αλλά και συγκίνηση απόψε στο MasterChef!

zinapost.gr