search-button
cross-out

Θλίψη για τον Σοφοκλή από τον Μακρύ Γιαλό που «έσβησε» σε τροχαίο στη Νίκαια

Αύριο το τελευταίο αντίο
Θλίψη για τον Σοφοκλή από τον Μακρύ Γιαλό που «έσβησε» σε τροχαίο στη Νίκαια

Στο… πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Μακρύ Γιαλού από τον θάνατο του 34χρονου Σοφοκλή που σκοτώθηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του 34χρονου Σοφοκλή Τζωρτζάκη, πατέρας ενός μικρού παιδιού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στην ζωή και πως δεν θα ξαναδούν το υπέροχο χαμόγελό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Μακρύ Γιαλού, Ιεράπετρας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 11:30.

447292151_8685556328127399_238887765717270790_n

Πως έγινε το ατύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Νίκαια, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου παραβίασε το STOP, χωρίς χωρίς καν να μειώνει την ταχύτητα με την οποία κινείται, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η θανατηφόρα σύγκρουση με την μηχανή που οδηγούσε ο 34χρονος Σοφοκλής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 34χρονος οδηγός της μηχανής κατέληξε, ενώ ο 54χρονος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας ελαφρά τραυματισμένος και στη συνέχεια συνελήφθη.

Τη στιγμή του δυστυχήματος κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr