Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων διαφωνούν με συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για την τραγωδία – «Τα ονόματα των παιδιών μας δεν θα γίνουν εισιτήρια των €15»

Πρώτος αντέδρασε ο Νίκος Πλακιάς - Υποστηρίζει ότι ο σύλλογος που διοργανώνει τη συναυλία εκπροσωπεί μόνο 6 οικογένειες θυμάτων

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη το εισιτήριο των 15 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν όσοι θέλουν να βρεθούν σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στις 11 Οκτωβρίου με τίτλο «Τέμπη».

Πρώτος αντέδρασε ο πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐς Πλακιά, των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς σε ανάρτησή του στο Χ η δική του και άλλες οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη «είμαστε αντίθετοι σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά αντίτιμα».

«Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€» προσθέτει ο κ. Πλακιάς ζητώντας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στη συναυλία της 11ης Οκτωβρίου να ακυρώσουν την παρουσία τους «διότι θα ακολουθήσουν νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα». Όπως σημειώνει «ο σύλλογος που το διοργανώνει απαρτίζεται από 6 οικογένειες»

Ο κ. Πλακιάς αναδημοσιεύει, μάλιστα, και αναρτήσεις άλλων συγγενών θυμάτων της τραγωδίας που επίσης εκφράζουν τη διαφωνία τους με τη διοργάνωση της συναυλίας έναντι εισιτηρίου.

Όλη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

Διαβάζω ότι διάφοροι καλλιτέχνες θα παραβρεθούν αφιλοκερδώς στο καλλιμάρμαρο για μια συναυλία που θα είναι αφιερωμένη στα ΤΕΜΠΗ. Μεταξύ των καλλιτεχνών είναι και οι @sokratismalamas @ thanasispapakonstantinou@foivosdelivorias και άλλοι

Μέχρι εδώ όλα καλά μέχρι που έπεσε το μάτι μου στο εισιτήριο για την είσοδο με αντίτιμο 15 €. Γνωρίζετε που θα πάνε αυτά τα χρήματα ; Γνωρίζετε ότι ο σύλλογος που το διοργανώνει απαρτίζεται από 6 οικογένειες ; Ζητήσατε καταστατικό συλλόγου ; Ζητήσατε να δείτε αν είναι νόμιμος ; Γνωρίζετε ότι όλες οι άλλες οι οικογένειες είμαστε αντίθετοι σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά αντίτιμα .

Χαιρετώ την κίνηση σας και ευχαριστώ που δεν μας ξεχνάτε . Θα σας πω μόνο ακυρώστε την παρουσία σας εκεί διότι θα ακολουθήσουν νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα .

Οποιος έχει οικονομική ανάγκη να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του συγγενή του και όχι τον αριθμό 57 και πληθυντικό όπως πχ ΘΥΜΑΤΩΝ .

Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€. Κάποτε θα κάνουμε αυτή την συναυλία χωρίς οικονομικά αντίτιμα και με χιλιάδες κόσμο.

Οι αναρτήσεις άλλων συγγενών θυμάτων στα Τέμπη

protothema.gr