search-button
cross-out

Συγκίνηση για τον Γιαννάκη: «Είναι σαν να ξαναγεννήθηκε» λέει η μητέρα του μικρού οπαδού του ΠΑΟΚ

«Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», λέει ο 14χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ
Συγκίνηση για τον Γιαννάκη: «Είναι σαν να ξαναγεννήθηκε» λέει η μητέρα του μικρού οπαδού του ΠΑΟΚ

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο αγώνας ζωής που δίνει ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ που υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 14χρονος έστειλε ένα δυνατό μήνυμα έπειτα από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με επιτυχία στο «Saint Louis Children’s Hospital» των ΗΠΑ, μπαίνοντας πλέον σε… νέα πίστα, αυτή της σταδιακής αποκατάστασης.

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», ακούγεται να λέει ο μικρός, στο βίντεο που πρόβαλε ο Alpha.

Από την πλευρά της, η μητέρα του αναφέρει ότι ο γιος της είναι σαν να ξαναγεννιέται, αφού γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 και ακριβώς 14 χρόνια μετά βρέθηκε στις ΗΠΑ, ενώ στις 12/9/2024 έκανε την επέμβαση.

Ο γνωστός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι αγαπητός σε ολόκληρη την ελληνική οπαδική κοινωνία, υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, μια επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η επέμβαση είχε διάρκεια 4 ώρες και όπως έγινε γνωστό, στέφθηκε από επιτυχία. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης θα παραμείνει για ένα με ενάμισι μήνα στις ΗΠΑ, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες, προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει.

Υπενθυμίζεται ότι τα έξοδα για την επέμβαση και τη διαμονή στις ΗΠΑ τα κάλυψε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, έπειτα από πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr