search-button
cross-out

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας -Τα πρώτα πλάνα από την άφιξή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα

Ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του
Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας -Τα πρώτα πλάνα από την άφιξή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο Απόστολος Λύτρας περίπου στις 12:00 εξήλθε από την Ευελπίδων με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, όπου θα κρατηθεί προσωρινά.

Ωστόσο, ο ποινικολόγος βρέθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, από τον οποίο αφέθηκε τυπικά ελεύθερος ως προς το σκέλος της μήνυσης που κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγόπουλου.

Αυτή η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών αφού λόγω της δικηγορικής ιδιότητας του κατηγορουμένου υπάρχει ειδική δωσιδικία.

Στη φυλακή μπήκε ο Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr