search-button
cross-out

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα – Τι λέει φίλη του ζευγαριού

Το πρώτο βράδυ του στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε χθες το βράδυ ο Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Ο ποινικολόγος κρατείται στην πτέρυγα VIP των φυλακών, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωσ
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα – Τι λέει φίλη του ζευγαριού

Η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, δεν έχει καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της αλλά και ο δικηγόρος της, με τον οποίο επικοινώνησε ο ΑΝΤ1. Ωστόσο, ο κ. Σοφός ξεκαθάρισε ότι είναι στις προθέσεις της τόσο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου όσο και να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» μετέδωσε, εξάλλου, πληροφορίες ότι ο Απόστολος Λύτρας νοσηλεύτηκε δύο ημέρες πριν από τον ξυλοδαρμό σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λόγω άγχους από χρέη. Όπως είναι γνωστό, πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό μία μεζονέτα του στο Χαλάνδρι αλλά και κάποια γραφεία, στην Αθήνα.

Τι λέει φίλη του ζευγαριού: Μακάρι με μια συγγνώμη να έσβηναν έτσι οι πληγές
Φίλη ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τόσο για τον Απόστολο Λύτρα όσο και για την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Αναφερόμενη στον ποινικολόγο, είπε πως «είναι υπαίτιος για τις πράξεις του. Είχε μία εκπληκτική γυναίκα, έκανε ό,τι έκανε, ήταν λάθος κίνηση. Είναι πολύ άσχημες στιγμές για ολόκληρη την οικογένεια. Είναι στενάχωρο για όλους. Ένα ζευγάρι, το οποίο έδειχνε τόσα χρόνια ευτυχισμένο, δεν είχε δείξει καμία αφορμή για να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Εγώ το βλέπω σαν έναν εφιάλτη όλο αυτό και για το ζευγάρι και για την οικογένειά του».

«Το να λέει ότι την ευθύνη την παίρνει μόνο εκείνος είναι το πολύ λογικό, γιατί στην ουσία την πράξη την διέπραξε ο ίδιος. Άρα την ευθύνη σαφώς και πρέπει να την έχει ο ίδιος. Από εκεί και πέρα, μακάρι με μία συγγνώμη να έσβηναν έτσι οι πληγές. Δεν σβήνουν οι πληγές. Όταν μια γυναίκα έχει κακοποιηθεί δυστυχώς δεν μπορεί εύκολα να το ξεχάσει. Εμείς είμαστε δίπλα και στους δύο, γιατί ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι και εξαιρετικοί άνθρωποι και οι δύο όσον αφορά την σχέση τους προς εμάς. Από εκεί και έπειτα εμείς θα στηρίξουμε και τις δύο πλευρές, όπως πρέπει, γιατί και η Σοφία αυτή τη στιγμή πρέπει να βοηθηθεί. Όπως και εκείνος για άλλους λόγους. Το ότι διέπραξε αυτό το τραγικό γεγονός δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κρεμάσουμε», συνέχισε η φίλη του ζευγαριού.

«Διέπραξε ένα τραγικό γεγονός, φέρει όλη την ευθύνη. Ούτε θα τον συγχωρήσει κανείς και πόσο μάλλον εκείνος τον εαυτό του. Βασικά, η συγχώρεση είναι από τη γυναίκα του, μετά ο ίδιος από τον εαυτό του -που δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ- και μετά έχει και τα παιδιά του απέναντί του. Εγώ είχα και έχω άριστες σχέσεις με το ζευγάρι, τους έχω ζήσει μαζί και εκτιμώ και τους δυο τους πάρα πολύ. Την Σοφία την λάτρευε. Ο Αποστόλης μπήκε στη φυλακή, η ζωή του έχει καταστραφεί τελείως απ’ αυτό το μεγάλο λάθος που έκανε. Δεν θα συγχωρεθεί ποτέ ούτε από την γυναίκα του, ούτε από τον εαυτό του ούτε από τα παιδιά του. Νομίζω ότι είναι μεγάλη η τιμωρία, επειδή τον ξέρω κιόλας τον είδα καταρρακωμένο. Δεν ξέρω γιατί τα Μέσα είπαν ότι φαινόταν άνετος. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος δεν είναι καταρρακωμένος όταν κλαίει στα κανάλια μόνο», κατέληξε η φίλη του ζευγαριού.

enikos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr