search-button
cross-out

Πύργος: «Με έσπρωξε, δεν με χαστούκισε» – Τι υποστηρίζει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, τόσο ο γάμος του ζευγαριού όσο και η βάπτιση του παιδιού τους, συνεχίστηκαν κανονικά
Πύργος: «Με έσπρωξε, δεν με χαστούκισε» – Τι υποστηρίζει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού

δική της εκδοχή για τα όσα απίστευτα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε γάμο στον Πύργο, δίνει η νύφη, αναφέροντας ότι η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η νύφη υποστήριξε ότι ο γαμπρός «ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Έπειτα από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά».

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, λίγο πριν το «Ησαΐα Χόρευε», κι ενώ ο ιερέας ανέφερε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, όπως προστάζει το έθιμο, γεγονός όμως, που δεν τον έβρισκε σύμφωνο και κάνοντάς τον έξαλλο.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, ανέφεραν πως εκείνη την ώρα ο γαμπρός γύρισε προς τη νύφη και την χτύπησε στο πρόσωπο. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την έντονη οργή των συγγενών της, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση στον γαμπρό και εξαιτίας της σύρραξης, το μυστήριο διακόπηκε για λίγα λεπτά.

Έφτασε η αστυνομία

Σύμφωνα με το Mega, ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος, ενώ από το χαστούκι η νύφη λιποθύμησε. Χρειάστηκε, μάλιστα, η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ατυχές περιστατικό

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του ζευγαριού, Νίκος Παναγόπουλος, υποστήριξε ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός και πως ο ίδιος ο γαμπρός αναγνώρισε το λάθος του ζητώντας συγγνώμη.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr