search-button
cross-out

Πτελεός: Εδώ εντοπίστηκε το πτώμα του Γιάννη Καραμπάτση που είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο του 2024

Τι «μαρτυρούν» τα ρούχα και τα παπούτσια της σoρού- Στο σημείο και ο ιατροδικαστής
Πτελεός: Εδώ εντοπίστηκε το πτώμα του Γιάννη Καραμπάτση που είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο του 2024

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Πτελεού προκαλεί η είδηση που μεταδίδει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr για τον εντοπισμό ενός πτώματος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που μαρτυρά ότι πιθανότατα έχει δολοφονηθεί.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς πιθανολογείται ότι είναι η σορός ανήκει στον άτυχο 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου.

Σημαντικό είναι ακόμη ένα στοιχείο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το TheNewspaper.gr, σχετικά με την ταυτότητα της σορού. Το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε στην περιοχή που φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες TheNewspaper.gr, φορούσε τα ίδια ρούχα και τα ίδια παπούτσια με τον 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση!

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται στον Πτελεό και ο ιατροδικαστής που θα αναλάβει την νεκροψία – νεκροτομή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας ζητά ακόμα από τις αστυνομικές Αρχές να μην απομακρυνθούν άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του άτυχου 49χρονου.

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr