search-button
cross-out

Ψυχικό: Η γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη της εκτέλεσης του τοπογράφου

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την εν ψυχρώ μαφιόζικη εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.
Ψυχικό: Η γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη της εκτέλεσης του τοπογράφου

Το θύμα της άγριας εκτέλεσης, ο Παναγιώτης Στάθης, «γαζώθηκε» με δεκάδες σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρείας με τον οποίο ήταν συνέταιρος και τη στιγμή, που προσπαθούσε να παρκάρει έξω από την επιχείρηση, στο Ψυχικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στη Μύκονο, με τους αστυνομικούς να ερευνούν, αν πίσω από την ενασχόλησή του με το νησί των ανέμων, κρύβεται κάτι που ενδεχομένως να ωθούσε άτομα να το βγάλουν από τη ζωή.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (02.07.24), όταν μια μεγάλη μηχανή με ένα άτομο πλησίασε το αυτοκίνητο, όπου ήταν μέσα το θύμα, στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό. Ο οδηγός και δράστης του μαφιόζικου «χτυπήματος», έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 54χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μία γυναίκα που τη στιγμή των δεκάδων πυροβολισμών που έπεφταν «βροχή», είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, που ήταν πάνω στη μηχανή.

Η ίδια γυναίκα ειδοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί, όπου εντόπισαν νεκρό τον άνδρα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και 14 κάλυκες.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr