search-button
cross-out

Ψάχνουν όλοι να βρουν τι έφταιγε: Ανείπωτος θρήνος για τον 20χρονο Γιάννη, βγήκε από το σπίτι και δεν γύρισε ποτέ

O θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Ψάχνουν όλοι να βρουν τι έφταιγε: Ανείπωτος θρήνος για τον 20χρονο Γιάννη, βγήκε από το σπίτι και δεν γύρισε ποτέ

Το τραγικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Καρδίτσα. Ο 20χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες.

Η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου συνεχώς αυξάνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Καρδίτσα, ακόμη μία νεανική ζωή χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 20χρονος οδηγός, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι διασώστες και αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 20χρονο Γιάννη σημειώθηκε περίπου στις 05:30 το πρωί της Κυριακής, 7 Ιουλίου, στον δρόμο Μουζακίου – Καρδίτσας. Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο χωριό Καππά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου κλήθηκε άμεσα στο σημείο και έφτασε με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα για να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης.

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Λαζαρίνα και τα Μεγάλα Καλύβια, ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες και παραδόθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

newsitamea.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr