search-button
cross-out

Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά

Εμπλεκόμενος στην δολοφονία Λυγγερίδη ο 20χρονος φίλος της
Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά

Την προσωρινή κράτηση σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων διατάχθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα για την 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά.

Ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης, ο οποίος είχε εμπλοκή και στα επεισόδια που κατέληξαν στην δολοφονία του αστυνομικού Γ. Λυγγερίδη στου Ρέντη,  αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να δηλώνει το πρώην στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να μην προσεγγίζει ούτε να συναναστρέφεται το 19χρονο θύμα. Επίσης, του επιβλήθηκε εγγύηση 8.000 ευρώ.

Το βίντεο

Εν τω μεταξύ σοκ προκάλεσε το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει την απόπειρα ανθρωποκτονίας από μία 16χρονη σε βάρος μιας 19χρονης έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά για τα μάτια ενός άνδρα!

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει τη 19χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια άλλων νεαρών.

Το ιστορικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 16χρονη πλησίασε την 19χρονη και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του αιματηρού περιστατικού ήταν η ερωτική αντιζηλεία.

Η αστυνομία εντόπισε τη 16χρονη, η οποία και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η ανήλικη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συνελήφθη επίσης ο 20χρονος νεαρός που τη συνόδευε, και ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση των χούλιγκανς και της δολοφονίας του αστυνομικού στου Ρέντη. Ο 20χρονος κατηγορείται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ήταν εκείνος, επίσης, που μάζεψε το μαχαίρι από το έδαφος, συνοδεύοντας τη 16χρονη κατά τη διαφυγή της.

Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα της 16χρονης για παραμέληση της εποπτείας της.

Η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο, στον Πειραιά, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Η 16χρονη και ο 20χρονος θα μεταβούν αύριο Πέμπτη στον ανακριτή, ενώ αναμένεται και η κατάθεση της 19χρονης, προκειμένου να διευκρινιστεί η σχέση της με την ανήλικη και τον 20χρονο.

ereportaz.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr