search-button
cross-out

Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα – Γιατί τον είχε μηνύσει

Η 48χρονη διώκεται μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης
Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα – Γιατί τον είχε μηνύσει

Εκτός από τον Απόστολο Λύτρα, αντιμέτωπη με τον νόμο βρίσκεται και η πρώην σύζυγος του 52χρονου δικηγόρου.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζζυγος του Απόστολου Λύτρα η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η νυν σύζυγος του δικηγόρου, θα καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας στις 27 Ιουνίου, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και σύμφωνα με συνεντεύξεις που είχαν δώσει από κοινού, χώρισαν το 2014, λίγο πριν λάβει χώρα ο γάμος του δικηγόρου με την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως οι δύο τους είχαν περάσει ένα δύσκολο παρελθόν, καθώς όταν ο Απόστολος Λύτρας ήταν 30 ετών είχαν χάσει ένα παιδί τους. Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα διευκρίνισε, ότι δεν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, αλλά για απειλή και στη συνέχεια απέσυρε τις κατηγορίες.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr