Πισπιρίγκου: Πιστεύει ότι οι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα
Αρνήθηκε την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίαςΕρωτήματα και θολά σημεία προκύπτουν από την συμπληρωματική απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον της Τζωρτζίνας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την καρδιακή ανακοπή μέσα στο Καραμανδάνειο η κατηγορουμένη ήταν δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο όπως ισχυρίστηκε.
«Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα, κοιτούσα το οξύμετρο και ταυτόχρονα μιλούσα με μια φίλη μου στο τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα άρχισε να πέφτει το οξυγόνο και οι σφύξεις και να χτυπάει το μηχάνημα. Έκλεισα αμέσως το τηλέφωνο» περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Πισπιρίγκου: Αρνείται την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Τζωρτζίνα
Στην απολογία της ισχυρίζεται ότι η Τζωρτζίνα όταν ξεσπούσαν τα επεισόδια, είχε επαφή με το περιβάλλον κι αν της έκανε η ίδια κάτι κακό , το παιδί θα το έλεγε. Ωστόσο τα περισσσοτερα επεισόδια ξεσπούσαν όταν το παιδί κοιμόταν.
Ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε πως «προφανώς για εμένα είναι ένα άλλοθι αυτό, ο κάθε κατηγορούμενος μπορεί να λέει ότι θέλει. Τελικός κριτής ο ανακριτής και ο εισαγγελέας.»
Στην ανακρίτρια η Πισπιρίγκου: Η απόπειρα ανθρωποκτονίας και το διαζύγιο
«Για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτό θα πρέπει να γνωρίζουμε πως έχει γίνει αυτή η ενέργεια, το πιο πιθανό είναι μια εξωτερική ενέργεια να γίνει αντιληπτή ακόμα και σε κατάσταση ύπνου.[…] Η υπόνοιά της είναι ότι στα πλαισια της αναζωογόνησης έχει χορηγηθεί απο τους ίδιους στο παιδί. Ζητά δικαίωση δεν έχει κάνει κακό απέναντι στα παιδιά της» τόνισε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος
Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι η ώρα ήταν 6 με 6.30 το πρωί .Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο περίπου 2 ώρες μετά, γύρω στις 8. Η ίδια δικαιολόγησε αυτήν την καθυστέρηση ως εξής :
«Μετά το επεισόδιο η Τζωρτζίνα κοιμήθηκε για πολύ λίγο και ξύπνησε κάνοντας δεύτερο επεισόδιο. Μετά από αυτό ξεκίνησε η διαδικασία να τη ρωτήσουμε εγώ, οι γονείς μου και η αδελφή μου τι ακριβώς ένιωθε και επειδή απευθυνόμασταν σε ένα μικρό παιδί προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς της συμβαίνει, επίσης βρισκόμασταν στο σπίτι της μητέρας μου στον Αλισσό Αχαϊας και χρειαζόταν περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στο Καραμανδάνειο. […] Δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό εάν η ποσότητα κεταμίνης που στοίχισε την ζωή στο παιδί μου ήταν ίση, μεγαλύτερη ή μικρότερη από αυτήν που έφεραν μαζί τους, κατά τον επίδικο τόπο και χρόνο, οι νοσηλευτές της ΜΕΘ του νοσοκομείου.» είπε στο υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Πηγή: star.gr