Παιδί πολύτεκνης οικογένειας από τη Λάρισα σάρωσε στις πανελλαδικές και μπαίνει στην Ιατρική

Ο Θανάσης Χαμαϊδής είναι ένα φωτεινό δείγμα της νεολαίας μας

Δύο 20άρια , ένα 19,5 και ένα 17,3 του άνοιξαν διάπλατα την πόρτα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, περνώντας στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων, αφού συγκέντρωσε 19.360 μόρια.

Όμως δεν είναι μόνο οι εξαιρετικές επιδόσεις του που κάνουν το παιδί αυτό να ξεχωρίζει. Η όλη στάση ζωής, το ήθος, η ευγένεια, το πείσμα, η υπομονή, η επιμονή είναι μόνο μερικά από εκείνα που μπορούμε να πούμε για τον Θανάση. Πατάει γερά στα πόδια του, έχει πάρει εξαιρετικές βάσεις από την οικογένειά του, στοχεύει ψηλά και είναι αποφασισμένος να παλεύει για να πετύχει τους στόχους του.

Κάτι που μοιράστηκε μαζί μας και μας έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι στις προκαταρκτικές εξετάσεις για την αστυνομία και συγκεκριμένα στην προσωπική συνέντευξη, τον είχαν κόψει! Μέσα στις σχολές που θα δήλωνε ήταν και η αστυνομία, όχι ως πρώτη επιλογή, αλλά σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να γράψει αυτό που ήθελε, είχε ήδη στο μυαλό του εναλλακτικά σενάρια. Το γεγονός ότι “κόπηκε” και μάλιστα με την αιτιολογία ότι “δεν του ταιριάζει το επάγγελμα του αστυνομικού και δεν έχει αυτοκυριαρχία και συναισθηματική σταθερότητα”, προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Τουλάχιστον επειδή κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

diaforetiko.gr