search-button
cross-out

«Πάγωσαν» οι επιβάτες για Άγιο Όρος: Νεκρός, μέσα σε μία στιγμή, 57χρονος, τον σκότωσε φορτηγό μέσα στο πλοίο

«Πάγωσαν» οι επιβάτες για Άγιο Όρος: Νεκρός, μέσα σε μία στιγμή, 57χρονος, τον σκότωσε φορτηγό μέσα στο πλοίο

Ένας 57χρονος ναυτικός, που εργαζόταν ως Α’ Μηχανικός σε πλοίο της γραμμής Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους, βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από φορτηγό μέσα στο πλοίο.

Οι Συνθήκες του Ατυχήματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το φορτηγό, το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο, ξαφνικά κύλησε και χτύπησε θανάσιμα τον άτυχο ναυτικό. Πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρουν ότι το φορτηγό φαίνεται πως δεν είχε το χειρόφρενο “σηκωμένο”, γεγονός που οδήγησε στο μοιραίο περιστατικό.

Άμεση Κινητοποίηση των Συναδέλφων

Συνάδελφοι του 57χρονου έσπευσαν άμεσα στο σημείο και προσπάθησαν να του παράσχουν πρώτες βοήθειες, πραγματοποιώντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) για πολλή ώρα. Δυστυχώς, οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν και ο άνδρας δεν κατάφερε να επανέλθει.

Η Μεταφορά στο Κέντρο Υγείας

Ο τραυματισμένος μηχανικός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό αυτό συμβάν έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα και τους συναδέλφους του άτυχου ναυτικού, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

diaforetiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr