Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο στην Κέρκυρα η σύζυγός του

Κοντά στο σπίτι εντοπίστηκαν ρούχα της 11χρονης κόρης τους με αίμα και το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης

Στην ομολογία πως σκότωσε τον σύζυγό της με μαχαίρι προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η σύζυγος του 68χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κέρκυρα.

Ακόμα οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι είχε απασχολήσει κατά καιρούς τις Αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να θέσουν από την αρχή τη σύζυγο του θύματος στο επίκεντρο της έρευνας.

Ειδικότερα τα περαστικά ενδοοικογενειακής βίας ήταν τρία. Το πρωτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στη σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις και των δυο.

Στο μεταξύ, έπειτα από αστυνομικές έρευνες κοντά στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκαν τόσο ρούχα της 11χρονης κόρης τους με αίμα, όσο και το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης.

Ένα τραύμα και βαθύ είδε ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστική έρευνα που έκανε στο σημείο ο ιατροδικαστής Κέρκυρας κ. Ιωάννης Αϊβατίδης, διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο, το οποίο εντοπίζεται στην αριστερή υποκλείδια χώρα (κάτω από την κλείδα).

Το τραύμα μάλιστα είναι αρκετά βαθύ και φέρερται να προέρχεται από μαχαίρι οικιακής χρήσεως (ίδιο με αυτό που ανευρέθη από τους αστυνομικούς), ενώ ο θάνατος του άνδρα επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, από αιμορραγία εσωτερική και εξωτερική.

protothema.gr