search-button
cross-out

Οι θρυλικοί «Ρεπόρτερς» Γιάννης Δημαράς, Κώστας Χαρδαβέλλας και Γιώργος Λιάνης και πάλι μαζί στη Βούλα για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Παρουσίασαν ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το υλικό της ιστορικής τους εκπομπής που αφορούσε τους αγνοούμενους στην Κύπρο, 50 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα
Οι θρυλικοί «Ρεπόρτερς» Γιάννης Δημαράς, Κώστας Χαρδαβέλλας και Γιώργος Λιάνης και πάλι μαζί στη Βούλα για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο, πραγματοποίησε μια συγκινητική εκδήλωση μνήμης στο Δημοτικό Θέατρο Βέμπο στη Δ.Ε. Βούλας.

Οι συντελεστές της εκπομπής «Ρεπόρτερς», Γιάννης Δημαράς, Γιώργος Λιάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώθηκαν και πάλι παρουσιάζοντας ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το υλικό της ιστορικής τους εκπομπής που αφορούσε τους αγνοούμενους στην Κύπρο, 50 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα.

Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες τραγούδησαν τραγούδια γραμμένα για την Κύπρο. Ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Σκόνδρας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Λίνα Μιχαήλ, Κρινιώ Νικολάου

Πιάνο Ενορχήστρωση: Γιώργος Παγιάτης

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,

Παρών στην εκδήλωση ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Σταύρος Αυγουστίδης

Ενώ ακολούθησε εισήγηση του Δρ Κυριάκου Α. Κενεβέζου, τέως Πρέσβη Κύπρου στην Αθήνα και πρώην Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την έκθεση φωτογραφίας «Η Επάνοδος της Δημοκρατίας – 24 Ιουλίου 1974» του φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 150 φωτογραφίες ντοκουμέντα της περιόδου της Μεταπολίτευσης.

Από τις 16 Ιουλίου έως τις 23 Ιουλίου η έκθεση λειτουργεί καθημερινά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr