Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σε σχολείο – Έστησαν καρτέρι και χτύπησαν 16χρονο μαθητή στο Παγκράτι

Τρεις εξωσχολικοί εισέβαλαν στο 6ο γυμνάσιο και επιτέθηκαν στο θύμα - Συνελήφθη ένας Αιγύπτιος 17 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο σημειώθηκε στο Παγκράτι αυτή τη φορά, με τον μαθητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο 6ο γυμνάσιο Παγκρατίου. Τρία άτομα αιγυπτιακής καταγωγής μπήκαν μέσα στο χώρο του σχολείου και έσπρωξαν τον 16χρονο μαθητή από την Γεωργία. Ο μαθητής πέφτοντας στο έδαφος, χτύπησε ελαφρά τον αγκώνα του και την πλάτη του. Την επόμενη μέρα στις 19 Σεπτεμβρίου και περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, οι τρεις Aιγύπτιοι περίμεναν τον μαθητή έξω από το σχολείο.

Ο ένας απ’ αυτούς του επιτέθηκε με ξύλινο δοκάρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αυχένα. Ο μαθητής αντέδρασε χτυπώντας έναν από τους τρεις στο πρόσωπο. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Η Αστυνομία συνέλαβε έναν Αιγύπτιο 17 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

news.gr