search-button
cross-out

Μεσολόγγι: Θρίλερ με την καραμπίνα του Μπάμπη Κούτσικου – Οι «ψευδομάρτυρες» και το «τυφλό σημείο»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την αναζήτηση του όπλου της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, της καραμπίνας δηλαδή που έφερε ο 31χρονος μαζί του στο ραντεβού με τον κρεοπώλη.
Μεσολόγγι: Θρίλερ με την καραμπίνα του Μπάμπη Κούτσικου – Οι «ψευδομάρτυρες» και το «τυφλό σημείο»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που συμπληρώνει ένα έτος σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει το newsbomb.gr, ενώπιον της Ανακρίτριας Αγρινίου θα βρεθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο κρεοπώλης που βρίσκεται ακόμη προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο 51χρονος θα κληθεί να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα που έχουν προκύψει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, τα τραπεζικά δεδομένα, αλλά και κάποια βίντεο που έχουν πλέον προστεθεί στη δικογραφία. Σύμφωνα με τη Realnews στο στόχαστρο της ανάκρισης θα τεθούν και ορισμένοι μάρτυρες, οι ισχυρισμοί των οποίων δεν ταυτίζονται απολύτως με τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των ηλεκτρονικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

«Τα πρόσωπα αυτά ανέφεραν άλλα γεγονότα στις Αρχές, αλλά υποστήριξαν στον κύκλο τους, ενώ παρουσίασαν τα ίδια γεγονόταν εντελώς διαφορετικά σε συνεντεύξεις τους. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταγραφεί από τις έρευνες μας και στην ανακρίτρια έχουμε καταθέσει αιτήματα, ώστε να κληθούν και να ερωτηθούν για επίμαχα σημεία της υπόθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου.

Πού βρίσκεται η καραμπίνα του Μπάμπη Κούτσικου

Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια της ανακρίτριας υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για ένα τουλάχιστον από αυτά τα πρόσωπα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για την αναζήτηση του όπλου της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, της καραμπίνας δηλαδή που έφερε ο 31χρονος μαζί του στο ραντεβού με τον κρεοπώλη. Μέσα από αυτό είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προκύψουν αποτυπώματα και στοιχεία DNA.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ένα «τυφλό σημείο» που δεν είχε ερευνηθεί στο παρελθόν. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως ο κρεοπώλης κάποια στιγμή άλλαξε κατεύθυνση στην πορεία του, στρίβοντας αριστερά. Στο σημείο αυτό, το στίγμα του κινητού του, χάνεται για 10 λεπτά.

Ως κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται ένα ποσό που είχε δανείσει ο Μπάμπης στον κρεοπώλη. Όπως είχε πει στη μητέρα του ο 31χρονος κρεοπώλης του χρωστούσε 17.000 ευρώ.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τα ίχνη του Μπάμπη Κούτσικου χάθηκαν στις 4 Ιανουρίου του 2024 αλλά η σορός του βρέθηκε 18 ημέρες αργότερα, σε ερημικό σημείο του κάμπου του Ευηνοχωρίου, κρυμμένο σε αυλάκι με καλαμιές.

Βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι συναντήθηκε με τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε ένα «ραντεβού». Ωστόσο, από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε με το τζιπ του στο επίμαχο σημείο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Χανιά | Οι διαταραχές στον κύκλο της 14χρονης… αποκάλυψαν εγκυμοσύνη επτά μηνών – Φρίκη με νέα υπόθεση ασέλγειας
Ελλάδα

Χανιά | Οι διαταραχές στον κύκλο της 14χρονης… αποκάλυψαν εγκυμοσύνη επτά μηνών – Φρίκη με νέα υπόθεση ασέλγειας

Στις 25 Φεβρουαρίου εορτάζει ο Άγιος Ρηγίνος, ο Ιερομάρτυρας επίσκοπος Σκοπέλου
Ελλάδα

Στις 25 Φεβρουαρίου εορτάζει ο Άγιος Ρηγίνος, ο Ιερομάρτυρας επίσκοπος Σκοπέλου

Δολοφονία 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι-Τι είπε στην ανακρίτρια χθες ο προφυλακισμένος κρεοπώλης, οι 12 μάρτυρες και  τα 2  νέα πρόσωπα που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ
Videos

Δολοφονία 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι-Τι είπε στην ανακρίτρια χθες ο προφυλακισμένος κρεοπώλης, οι 12 μάρτυρες και τα 2 νέα πρόσωπα που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ

Αλέξης Κούγιας: Διασωληνωμένος στην εντατική ο γνωστός ποινικολόγος – Η μικροβιακή λοίμωξη που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Videos

Αλέξης Κούγιας: Διασωληνωμένος στην εντατική ο γνωστός ποινικολόγος – Η μικροβιακή λοίμωξη που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Βασίλης  Καλογήρου: Περιπλέκεται αντί να λύνεται το μυστήριο του θανάτου του – Για αρπαγή και δολοφονία επιμένουν οι γονείς του 39χρονου
Videos

Βασίλης Καλογήρου: Περιπλέκεται αντί να λύνεται το μυστήριο του θανάτου του – Για αρπαγή και δολοφονία επιμένουν οι γονείς του 39χρονου

Δολοφονία στο Δαφνί: Στην Ψυχιατρική κλινική του Κουρυδαλλού θα κρατηθεί ο  47χρονος, ο οποίος  κρίθηκε προφυλακιστέος
Videos

Δολοφονία στο Δαφνί: Στην Ψυχιατρική κλινική του Κουρυδαλλού θα κρατηθεί ο 47χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος

Συγκινεί το Δέντρο των Ψυχών, φόρος τιμής στα 57 θύματα των Τεμπών
Videos

Συγκινεί το Δέντρο των Ψυχών, φόρος τιμής στα 57 θύματα των Τεμπών

“Κόκκινο” χτύπησαν στην τηλεθέαση οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” τη Δευτέρα, φτάνοντας το 26,3%
Τηλεθέαση

“Κόκκινο” χτύπησαν στην τηλεθέαση οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” τη Δευτέρα, φτάνοντας το 26,3%

zinapost.gr