Κυψέλη: Τα 2 αδέλφια που δολοφόνησαν τον 28χρονο ξάδελφό τους κατέθεσαν ότι τα βίαζε – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία ενός 28χρονου από τα δύο ξαδέλφια του ηλικίας 17 και 19 ετών στην Κυψέλη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Τα δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία όπως και το θύμα, κατέθεσαν πως ο 28χρονος τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση όταν βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Τα δυο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, μετά τη δολοφονία του νεαρού άντρα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Το θύμα δέχθηκε μαχαιριές -μια σίγουρα στον λαιμό-  και άρχισε να περπατά προς την Πατησίων όπου και σωριάστηκε στο έδαφος.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

zappit.gr