search-button
cross-out

Κρήτη | Θρήνος για τον νεαρό πατέρα που έπεσε νεκρός σε γλέντι – Πώς έγινε το κακό

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας από όπου καταγόταν έχει σκορπίσει ο τραγικός θάνατος που βρήκε ένας κτηνοτρόφος 36 ετών κατά τη διάρκεια αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.
Κρήτη | Θρήνος για τον νεαρό πατέρα που έπεσε νεκρός σε γλέντι – Πώς έγινε το κακό

Το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο στήθος όταν κατά τη διάρκεια γλεντιού που γίνεται μετά τις κουρές προβάτων, έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από έναν λάθος χειρισμό, το βλήμα πέτυχε στο στήθος τον άτυχο πατέρα ενός μικρού παιδιού με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο άτυχος Γιώργος Νταγιάκος μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό μέσο στην Κριτσά και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αργά το βράδυ στις αστυνομικές αρχές παρουσιάστηκε το άτομο ηλικίας 32 ετών το οποίο φέρεται να προχώρησε στην ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος το οποίο δήλωσε ότι δεν θυμάται το σημείο που πέταξε το όπλο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του συγγενή του.

Το περιστατικό έχει σοκάρει ολόκληρη την τοπική κοινωνία αλλά και όλο το νησί το οποίο για ακόμα μια φορά έγινε μάρτυρας μιας τραγωδίας που ήταν αποτέλεσμα ενός κάκου εθίμου…

ekriti.gr 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr