search-button
cross-out

Κρήτη: Οδηγός μηχανής έπεσε σε στάση και τραυμάτισε μητέρα και τρία παιδιά – Στην παιδοχειρουργική τα δύο αδέρφια

Κρήτη: Οδηγός μηχανής έπεσε σε στάση και τραυμάτισε μητέρα και τρία παιδιά – Στην παιδοχειρουργική τα δύο αδέρφια

Xωρίς δίπλωμα οδήγησης οδηγούσε ο 35χρονος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε στη στάση όπου βρίσκονταν για να περιμένουν το λεωφορείο μία μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 35χρονος δεν διέθετε δίπλωμα καθώς του έχει αφαιρεθεί για δεύτερη φορά και προκειμένου να το επανακτήσει θα πρέπει να ξαναδώσει εξετάσεις, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα.

Το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο 35χρονος βγήκε αρνητικό, ωστόσο έγινε αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων.

Στην παιδοχειρουργική τα δύο αδέρφια

Στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το βράδυ της Δευτέρας δύο από τα τρία αδέρφια.

Από θαύμα τα παιδιά και η μητέρα τους δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, διακομίστηκαν ωστόσο με δύο ασθενοφόρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Στη συνέχεια και βάσει πρωτοκόλλου, τα δύο από τα τρία παιδιά, τα αγοράκια ηλικίας 5 και 8 ετών, μεταφέρθηκαν στην παιδοχειρουργική κλινική για περαιτέρω έλεγχο.

creta24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr