search-button
cross-out

Κρήτη | Έπιασαν τον δολοφόνο 17 χρόνια μετά – Πώς από μία καταγγελία εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας

Από κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, δράστης ανθρωποκτονίας
Κρήτη | Έπιασαν τον δολοφόνο 17 χρόνια μετά – Πώς από μία καταγγελία εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας

Ένα ορφανό δακτυλικό αποτύπωμα από το 2007 είχε απομείνει στην Αστυνομία. Όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ήταν αυτό που ταίριαζε… γάντι με του άνδρα που οι Αρχές συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία πριν από 4 μήνες, στις 30 Ιανουαρίου, για ενδοοικογενειακή βία!

Το 2007,  ο 39χρονος σήμερα άνδρας –και σε ηλικία 22 ετών– φέρεται να δολοφόνησε έναν 59χρονο άνδρα στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε 17 χρόνια μετά, καθώς ο άνδρας τον Ιανουάριο κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του για εξύβριση, απειλές και ενδοοικογενειακή βία.

Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη 28 Μαϊου ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, σήμερα (28.05.2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Ηρακλείου για ανθρωποκτονία ημεδαπού που είχε διαπραχθεί την 13.11.2007 στο Καστέλλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε άγνωστο δακτυλικό αποτύπωμα από τον τόπο του εγκλήματος.

Η ταυτοποίησή του, πραγματοποιήθηκε κατόπιν δακτυλοσκόπησης του δράστη σε υπόθεσή στην οποία ήταν κατηγορούμενος για αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr