search-button
cross-out

Κρήτη- «Άλλος είναι ο ένοχος»: Τι ισχυρίζεται ο 67χρονος λυράρης για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου αγοριού

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του 67χρονου λυράρη διακόπηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου η δίκη που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο.
Κρήτη- «Άλλος είναι ο ένοχος»: Τι ισχυρίζεται ο 67χρονος λυράρης για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου αγοριού

Η δίκη συνεχίζεται στις 28 Ιουνίου οπότε και αναμένεται-εκτός απροόπτου-η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι κατά την απολογία του ο 67χρονος κατηγορούμενος επέμεινε στην αθωότητα του, προβάλλοντας τους εξής ισχυρισμούς για την «στοχοποίηση του» από την οικογένεια:

Ή ότι η οικογένεια θέλει πιθανότατα να προστατεύσει την ταυτότητα του πραγματικού δράστη και έτσι στράφηκε εναντίον του επειδή τον θεώρησε το «εύκολο θύμα» λόγω κάποιας προγενέστερης υπόθεσης

Ή ότι δεν υπάρχει κανένας δράστης, ότι τα καταγγελλόμενα δεν έγιναν ποτέ και η ενοχοποίηση του λειτούργησε απελευθερωτικά για τον ανήλικο που έπρεπε να δικαιολογήσει τα όσα «επιβαρυντικά» βρέθηκαν στο κινητό του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ακόμα ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ενοχής του και ότι είναι αδύνατον να έκανε όσα του αποδίδονται καθώς είναι άσχετος από διαδικτυακές εφαρμογές και δεν γνωρίζει, όπως ισχυρίστηκε, ούτε μηνύματα να στέλνει.

Τέλος, φέρεται να είπε, ότι θέλει να ζήσει για να «καθαρίσει» το όνομα του από το στίγμα του βιαστή.

Πάντως, τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 67χρονος φέρεται να προκαλέσαν την οργή της οικογένειας του ανήλικου που επέδειξε μεγάλη αυτοσυγκράτηση, όπως περιγράφεται, ωστόσο σε γραπτή δήλωση τους στο Cretalive οι συνήγοροι προς υποστήριξη της κατηγορίας κ. Γιώργος Κοκοσάλης και Έφη Σωμαρά, ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Επαίσχυντη η απολογία του κατηγορουμένου. Προσβάλλει τους κανόνες της κοινής λογικής και υποτιμά τη νοημοσύνη του δικαστηρίου. Απλά αμετανόητος!».

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr