search-button
cross-out

Κλέιμαν: «Μην βλάπτετε τη φήμη, τα παιδιά και τη σύζυγό μου»

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο Ισραηλινός τερματοφύλακας - Τι υποστήριξε ο ίδιος στην απολογία του
Κλέιμαν: «Μην βλάπτετε τη φήμη, τα παιδιά και τη σύζυγό μου»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν αφέθηκε ελεύθερος τη Μεγάλη Πέμπτη με εγγύηση 20.000 ευρώ χαρακτηρίζοντας ψευδή και αβάσιμα όσα του καταλογίζουν σχετικά με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως οι ελληνικές Αρχές θα φέρουν την αλήθεια στο φως, με ανάρτησή του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Μπόρις Κλέιμαν

«Οι ισχυρισμοί που έχουν διατυπωθεί εις βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμοι .Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις Ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο.

Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ, Μπόρις Κλέιμαν».

Τι υποστήριξε ο Μπόρις Κλέιμαν στην απολογία του

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Κλέιμαν φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη αναφέροντας πως είναι αθώος και πως ουδέποτε τέλεσε το αδίκημα του βιασμού ή κάποια άλλη πράξη βίας. Εξυπακούεται πως οι κατηγορίες εναντίον του παραμένουν και η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί, έως ότου οι αρχές αποφασίσουν αν θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες ή αν θα παραπεμθεί σε δίκη.

Καταβεβλημένος αλλά χαρούμενος για την απόφαση των Αρχών να τον αφήσουν ελεύθερο, ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου αναχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος συνοδευόμενος από δικηγόρους και φίλους από το Ισραήλ που ήρθαν στην Ελλάδα να του συμπαρασταθούν.Χωρίς καμία διάθεση για δηλώσεις , μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε .

Το αδίκημα για το οποίο ο καρηγορούμενος απολογήθηκε , έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε μπαρ στο Κολωνάκι.Η 17χρονη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο μπαρ με συμμαθητές της και όλοι μαζί είχαν έρθει στη χώρα μας για σχολική εκδρομή. Ωστόσο, η μαθήτρια κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίησή της παρά το γεγονός ότι, όπως φέρεται η ίδια να κατέθεσε, του έδειξε πως δεν επιθυμεί την -με άσεμνο τρόπο- προσέγγισή του.

Το περιστατικό φαίνεται να δημιούργησε ένταση μεταξύ των παιδιών και του ποδοσφαιριστή, που βρισκόταν στο κατάστημα με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο μεταξύ τους έξω από μπαρ ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης. Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα, καθώς στο σημείο έφτασε η αστυνομία.Εκεί το κορίτσι, που στο μεταξύ είχε φύγει από τον χώρο και ειδοποιήθηκε να πάει στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν σε βάρος της υποβάλλοντας μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Εν συνεχεία, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Κλέιμαν για τα αδικήματα του βιασμού,της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος ο κατηγορούμενου ποδοσφαιριστή Παναγιώτης Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως θα αποδειχθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης ότι η μαθήτρια ψεύδεται.

Μάρτυρες

Πριν την έναρξη της απολογία του ποδοσφαιριστή ως μάρτυρες κατέθεσαν στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ αλλά και οι φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης. Και οι δυο φέρονται να ήταν με τον κατηγορούμενο στο μπάρ στο Κολωνάκι τη Μ. Δευτέρα. Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες πως καμία πράξη βιασμού της ανήλικης δεν έλαβε χώρα.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών στο ανακριτικό γραφείο

Παράλληλα την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνη Ελευθεριανού προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από τα ανακριτικά γραφεία όπου βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν.

Ο Ισραηλινός μεταφέρθηκε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι τη Μεγάλη Δευτέρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ελευθεριάνος με παραγγελία του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ζητεί τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002. Σε καταφατική περίπτωση ζητείται η τήρηση της αυτόφωρης διασικασίας για τους υπαίτιους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

«Πέφτει συνεχώς θύμα bullying λόγω της καταγωγής του», καταγγέλλει η μάνα του 12χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ελλάδα

«Πέφτει συνεχώς θύμα bullying λόγω της καταγωγής του», καταγγέλλει η μάνα του 12χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τζιν Χάκμαν: Το συγκινητικό βίντεο με τον σκύλο του ζευγαριού να στέκεται δίπλα στο άψυχο σώμα της Αρακάουα
Lifestyle

Τζιν Χάκμαν: Το συγκινητικό βίντεο με τον σκύλο του ζευγαριού να στέκεται δίπλα στο άψυχο σώμα της Αρακάουα

Κατοχή Μεσολογγίου: Προθανάτια χτυπήματα σε μέτωπο κι αυχένα έφερε η σορός του 75χρονου ψαρά
Ελλάδα

Κατοχή Μεσολογγίου: Προθανάτια χτυπήματα σε μέτωπο κι αυχένα έφερε η σορός του 75χρονου ψαρά

10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”-Κώστας Χατζής: Οι αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια και η γειτονιά που μεγάλωσε
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”-Κώστας Χατζής: Οι αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια και η γειτονιά που μεγάλωσε

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
Ελλάδα

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα

Δημήτρης Μητροπάνος: Σαν σήμερα «έφυγε» πριν 13 χρόνια-  Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα
Lifestyle

Δημήτρης Μητροπάνος: Σαν σήμερα «έφυγε» πριν 13 χρόνια- Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα

Τραγωδία στη Μαγνησία: Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο – Μάχη για τη ζωή δίνουν στη ΜΕΘ οι γονείς της
Ελλάδα

Τραγωδία στη Μαγνησία: Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο – Μάχη για τη ζωή δίνουν στη ΜΕΘ οι γονείς της

Αδιανόητο περιστατικό! Περαστική σβήνει το τσιγάρο της στο μπουφάν κοπέλας που ξεκουραζόταν έξω από το μαγαζί που δούλευε- “Μόλις είχα σχολάσει και ένιωσα να με σκουντάνε…”
Videos

Αδιανόητο περιστατικό! Περαστική σβήνει το τσιγάρο της στο μπουφάν κοπέλας που ξεκουραζόταν έξω από το μαγαζί που δούλευε- “Μόλις είχα σχολάσει και ένιωσα να με σκουντάνε…”

zinapost.gr