search-button
cross-out

Κλαίει όλη η Αμαλιάδα για την 38χρονη Ιωάννα που βρέθηκε ξαφνικά νεκρή με το νεογέννητο στην αγκαλιά της

Ασύλληπτη τραγωδία
Κλαίει όλη η Αμαλιάδα για την 38χρονη Ιωάννα που βρέθηκε ξαφνικά νεκρή με το νεογέννητο στην αγκαλιά της

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αμαλιάδα με μια 38χρονη μητέρα να χάνει τη ζωή της, λίγες μέρες αφότου έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της. 

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία θρηνεί για την Ιωάννα Γεωργίου που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Παλούκι, έχοντας στην αγκαλιά της το λίγων ημερών παιδί της. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, την 38χρονη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της, ο οποίος αφού είχε πάει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην γιαγιά του, έφυγε για την εργασία του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο σύζυγος της Ιωάννας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της όμως εκείνη δεν απαντούσε. Όταν γύρισε στο σπίτι τα ξημερώματα, ο ίδιος χρειάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπει στο σπίτι τους. Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρήκε νεκρή την αγαπημένη του στον καναπέ και δίπλα της το νεογέννητο παιδί τους που έκλαιγε.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 38χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή 6 ώρες προτού εντοπιστεί από τον σύζυγό της. 

«Φως» στα αίτια θανάτου της 38χρονης μητέρας που άφησε πίσω της δύο παιδάκια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Όλοι στην Αμαλιάδα μιλούν για μια γυναίκα γεμάτη ζωή, όνειρα και προθυμία να προσφέρει στον συνάνθρωπό της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ιωάννα με τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα μάτια και το λαμπερό της χαμόγελο, δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους. Όπως λένε, πλέον θα συναντήσει τον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε νωρίς αφήνοντας μέσα της ένα μεγάλο κενό.

diaforetiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr