Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα για τη δολοφονία της 84χρονης

Στη σύλληψη μιας γυναίκας η οποία φέρεται να βοηθούσε την 84χρονη γυναίκα στα Καμένα Βούρλα, που δολοφονήθηκε με μια μαχαιριά στην πλάτη, έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές καθώς θεωρείται η βασική ύποπτη για την τέλεση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή γυναίκα είχε στενές σχέσεις με το θύμα και έμπαινε συχνά στο σπίτι του στα Καμένα Βούρλα.

Φέρεται μάλιστα να γνώριζε ότι είχε κρυμένα χρήματα και για τον λόγο αυτό να θέλησε να τη βγάλει από τη ζωή.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της συγκεκριμένης γυναίκας πριν λίγες ώρες ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν την έκδοση εντάλματος σύλληψής της.

Η Ασφάλεια είχε «λοκάρει» εδώ και μέρες τη συγκεκριμένη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία. Μάλιστα, όπως είχε πει ο επίτημος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο Live News πριν από 10 μέρες, το σκηνικό της δολοφονίας της 84χρονης δείχνει ληστεία από άτομο γνωστό του θύματος και ο τρόπος δράσης παραπέμπει σε γυναίκα.

Πιθανότατα, η συλληφθείσα γνώριζε για τα χρήματα, τα απέσπασε και όταν έγινε αντιληπτή από την ηλικιωμένη θέλησε να τη βγάλει από τη μέση.

Η άτυχη γυναίκα, 84 ετών, είχε βρεθεί νεκρή, από τον ξάδελφό της, μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2024. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπήρχε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο θάνατος της γυναίκας, προσδιορίστηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής (11.10.24).

newsit.gr