Ηράκλειο: Σπαραγμός και οργή στην κηδεία της 51χρονης μητέρας που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο για την 51χρονη Ζαχαρένια που σκοτώθηκε σε τροχαίο στους Αθανάτους
Σπαραγμός, οργή και πολλά αναπάντητα “γιατί” το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελιά του Δήμου Χερσονήσου, στην κηδεία της αδικοχαμένης Ζαχαρένιας Τοράκη, της 51χρονης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα που σημειώθηκε στους Αθανάτους.
Απαρηγόρητη η οικογένεια της 51χρονης, το παιδί και οι γονείς της, καθώς επίσης οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συγχωριανοί δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή η άτυχη γυναίκα, η οποία κινούνταν ανυποψίαστη στον δρόμο με το αυτοκίνητό της, σε ομαλή πορεία, όταν έπεσε με σφοδρότητά πάνω της το όχημα της 71χρονης, κόβοντας ακαριαία το νήμα της ζωής της.
Η κηδεία της 51χρονης Ζαχαρένιας έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στη γενέτειρά της την Ελιά και η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα όπως δημοσιεύει το cretalive.gr
Υπενθυμίζεται, το μοιραίο δυστύχημαο έγινε όταν το όχημα της 51χρονης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 71χρονη, η οποία και συνελήφθη. Και τα δύο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τις Μοίρες προς το Ηράκλειο. Το τζιπ της 71χρονης χτύπησε το προπορευόμενο όχημα της αδικοχαμένης Ζαχαρένιας με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί, να βγει από το οδόστρωμα και να πέσει πάνω σε τοίχο.
Την ίδια ώρα, ελεύθερη με εισαγγελική εντολή, έχει αφεθεί η 71χρονη οδηγός από την οποία έχει ληφθεί δείγμα για την διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και για να εξεταστεί αν ανιχνεύεται ποσότητα αλκοόλ στο αίμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς της Τροχαίας, η προανάκριση ως προς τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, συνεχίζεται και με αυτοψίες.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.