search-button
cross-out

Ηράκλειο: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο Μιχάλη

Ανείπωτος πόνος και θλίψη έχουν σκεπάσει τις Γκαγκάλες του δήμου Γόρτυνας για τον χαμό του 20χρονου Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο.
Ηράκλειο: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο Μιχάλη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γονείς, συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Τρίτης, είπαν το τελευταίο αντίο στον 20χρονοστον Ιερό Ναό Μεταμορφώσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Μιχάλη στην τελευταία του κατοικία και σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, συμμαθητές του μετέφεραν την σορό από την εκκλησία μέχρι την νεκροφόρα.

Τραγική φιγούρα οι γονείς, οι παππούδες, οι γιαγιάδες και οι αδελφές του άτυχου Μιχάλη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, πως ο 20χρονος Μιχάλης έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

H σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης, με μια συγκλονιστική μαντινάδα αποχαιρετά τον γιο του.

«Άχι και πως μας το καμες ανθέ και καντιφέ μου, και δα περιμένω στο στενό μπας και γυρίσεις γιέ μου», γράφει σε ανάρτησή του.

Ο Μιχάλης ήταν απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πολύ αγαπητό και ήρεμο παιδί.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη την περιοχή, αφού ο πατέρας του είναι εφημέριος στην ενορία Αγίου Δημητρίου Βαλή.

Πως έγινε το τροχαίο

Το δυστύχημα έγινε στις 7.20 το πρωί της Δευτέρας, μεταξύ Στερνών και Ασημίου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός έπεσε με ορμή σε μια ελιά, την οποία ξερίζωσε.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφε στις Γκακγκάλες, όπου διέμενε, από πανηγύρι στο γειτονικό χωριό Παναγιά. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεαρός είχε δίπλωμα οδήγησης και φορούσε ζώνη, ωστόσο η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στο δέντρο ήταν τέτοια που τραυματίστηκε θανάσιμα.

creta24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr