H Ραφαέλλα δίνει δυναμική μάχη ενάντια στον καρκίνο! Η γεμάτη αισιοδοξία ανάρτησή της στο διαδίκτυο

Βρίσκεται στο Χιούστον και είναι γεμάτη ελπίδα

Η Ραφαέλλα Πιτσικάλη μοιράστηκε τις προσωπικές της σκέψεις και τις συναισθηματικές της στιγμές μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Facebook. Το μήνυμα της, γεμάτο ελπίδα και δύναμη, αγγίζει κάθε αναγνώστη και μας θυμίζει τη σημασία της ανθρώπινης αντοχής και αισιοδοξίας.

«Φτάσαμε στο Χιούστον, αλλά οι πόνοι μου δε με εμπόδισαν να απολαύσω το ταξίδι. Η πρώτη μέρα εδώ ήταν ένα βήμα προς την ανάρρωση. Αν και σηκώθηκα για να περπατήσω από τον 22ο όροφο, το να βλέπω τον κόσμο από ψηλά μου χάρισε μια αίσθηση ελευθερίας που δεν ένοιωθα εδώ και καιρό. Οι πόνοι μπορεί να με συνόδευσαν, αλλά δεν με σταμάτησαν. Είμαι αποφασισμένη να αντιμετωπίσω αυτήν την πρόκληση με ανδρεία και αισιοδοξία.»

Η ανάρτηση της Ραφαέλλας μάς δείχνει τον δρόμο της πάλης που διανύει με αξιοθαύμαστη δύναμη. Η αντοχή της να αντιμετωπίσει τον καρκίνο για τρίτη και τελευταία φορά είναι ενδεικτική της αγώνα που δίνει ως «καρκινοπαθής μαχήτρια».

«Μια προσευχή θα ζητήσω, να καταφέρω να νικήσω την ασθένεια και να συνεχίσω να περπατώ στον δρόμο της ζωής. Η στήριξη της οικογένειας μου και όλων εκείνων που μοιράζονται τον αγώνα μαζί μου είναι η δύναμή μου.»

Η Ραφαέλλα ολοκληρώνει το μήνυμά της με έναν αισιόδοξο τόνο, επαναλαμβάνοντας το μήνυμα της ανθρώπινης αντοχής και αγωνίας. «Μπόρα είναι θα περάσει…»

Η ανάρτηση αυτή μας υπενθυμίζει τη σημασία της αλληλεγγύης και της υποστήριξης σε όσους πολεμούν αυτήν τον καρκίνο. Η Ραφαέλλα μάς δίνει ένα παράδειγμα ανδρείας και αισιοδοξίας, που αξίζει να ακολουθήσουμε.

cretapost.gr