search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στη Λαμία- 67χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Γυναικοκτονία στη Λαμία- 67χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε

Σοκαριστικές εικόνες στη συνοικία του Παγκρατίου…

Τραγωδία το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) στο Παγκράτι Λαμίας με 65χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει την 59χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος και στη δική του ζωή!

Την ησυχία του ζεστού απογεύματος στην ανωτέρω περιοχή, διέκοψαν οι ήχοι από όπλο που ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά και αναστάτωσαν τη γειτονιά.

Όταν κάποιος έσπευσε στο σημείο, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, καθώς δύο άτομα ήταν νεκρά μπροστά του μέσα στα αίματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 65χρονο Λαμίωτη, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος φέρεται να ζήλευε πολύ την 59χρονη γυναίκα του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προηγήθηκε κάποιος καβγάς σήμερα το απόγευμα, πριν γίνει το κακό.

Δείτε βίντεο:

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την απίστευτη τραγωδία, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr