search-button
cross-out

Εύβοια: Πώς σκοτώθηκε στο πηγάδι ο 45ρονος Ανδρέας, ήθελε να βοηθήσει φίλο του και έπεσε από τα 11 μέτρα

Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας - Το πηγάδι περιείχε λίγο νερό, γεγονός που δεν εμπόδισε την πτώση να αποβεί μοιραία
Εύβοια: Πώς σκοτώθηκε στο πηγάδι ο 45ρονος Ανδρέας, ήθελε να βοηθήσει φίλο του και έπεσε από τα 11 μέτρα

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Εύβοια μετά την τραγική είδηση του θανάτου ενός 45χρονου άνδρα ο οποίος έπεσε σε πηγάδι την ώρα που έκανε εργασίες.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, κατεβαίνοντας τη σκάλα που ήταν εντός του πηγαδιού γλίστρησε στο τρίτο σκαλί με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Το πηγάδι είχε λίγο νερό μετά και είχε ύψος 11 μέτρα όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο άνδρας σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο 45χρονος δεν ήταν παντρεμένος και ζούμε μόνιμα στο Αυλωνάρι Εύβοιας όπου ασχολιόταν με αγροτικές δουλειές.

Η Εύβοια βυθίστηκε σε πένθος μετά την είδηση του θανάτου του 45χρονου Ανδρέα, ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο πηγάδι τη στιγμή του δυστυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας κατέβαινε τη σκάλα που βρισκόταν μέσα στο πηγάδι.

 

evima.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr