search-button
cross-out

«Έσβησε» σε μια στιγμή το χαμόγελό της- Αυτή είναι η 27χρονη Αναστασία που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Έδεσσα

Ασύλληπτη τραγωδία, θρήνος για την 27χρονη Νατάσα
«Έσβησε» σε μια στιγμή το χαμόγελό της- Αυτή είναι η 27χρονη Αναστασία που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Έδεσσα

Η τοπική κοινότητα της Έδεσσαςβυθίστηκε στη θλίψη μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια νεαρή γυναίκα. Συγκεκριμένα, ο μεσημέρι της Τρίτης (16/07), μια 27χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση του οχήματός της με ένα φορτηγό.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2.15 το μεσημέρι, στο 88ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα, κατευθυνόμενο προς Ριζάρι, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος κινούνταν προς Έδεσσα. Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, ενώ επίσης τραυματίστηκαν ο 64χρονος οδηγός και ο 36χρονος συνοδηγός του φορτηγού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, καταβάλλοντας προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της 27χρονης από το κατεστραμμένο όχημά της, δυστυχώς χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας με ασθενοφόρο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο του δυστυχήματος, αλλά παρά τις προσπάθειες, εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της διακομιδής.

Στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ αναφέρθηκε ότι υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι. Αυτή η τραγική απώλεια έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αφήνοντας πίσω της βαθιά θλίψη και πόνο.
diaforetiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr