search-button
cross-out

Ερμιόνη: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου που έκοψε με φαλτσέτα το μουστάκι του 12χρονου

«Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους, ωστόσο κακώς πήρε το ξυράφι στο σχολείο», με αυτά τα λόγια ο πατέρας ενός εκ των δύο 17χρονων που έκλεψαν και ξύρισαν με φαλτσέτα έναν 12χρονο μέσα στο σχολείο τους στην Ερμιόνη, θέλησε να δικαιολογήσει την πράξη του παιδιού του και να δώσει τις δικές του πτυχές για το θέμα.
Ερμιόνη: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου που έκοψε με φαλτσέτα το μουστάκι του 12χρονου

Τα όσα κατήγγειλε το ανήλικο αγόρι για όσα βίωσε από τους δύο 17χρονους με τη φαλτσέτα, δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου της Ερμιόνης ανέφερε στους γονείς του αλλά και στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια διαλείμματος στις 11 χθες (24/9/2024) το πρωί, οι δύο μαθητές της Γ΄ λυκείου τον πλησίασαν ενώ βρίσκονταν στο κυλικείο και χωρίς κανένα λόγο άρχισαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 12χρονου, να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Στη συνέχεια, ο ένας από αυτούς έβγαλε μια φαλτσέτα, την κόλλησε στο πρόσωπο του ανήλικου και του ξύρισε το μουστάκι. Μάλιστα, του άρπαξαν δυο ευρώ που είχε στην τσέπη του και πήγαν στην αίθουσα για να συνεχίσουν το μάθημά τους.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 17χρονου που φέρεται να είχε πάρει τη φαλτσέτα μαζί του στο σχολείο, μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, είπε ότι όλα έγιναν στα πλαίσια μια απλής πλάκας και δίνει μια αδιανόητη απάντηση για τη ροή των γεγονότων.

«Του αρέσει πολύ του γιου μου να ξυρίζει τα μουστάκια από άλλους, κακώς βέβαια πήρε μαζί του το ξυράφι στο σχολείο», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του μαθητή και συνεχίζοντας, προσθέτει: «Εμένα με κουρεύει πολύ συχνά και όποιος του ζητήσει να του κουρέψει το μουστάκι, το κάνει. Αυτό το παιδί είναι φίλος με τον γιο μου και του ζήτησε ο ίδιος από μόνος του να τον κουρέψει».

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 17χρονου που συνελήφθη κι αυτός για παραμέληση ανήλικου, υποστηρίζει ότι «δεν μαλώσανε ποτέ, δεν υπάρχει κάποια σωματική βλάβη, ούτε του έκλεψε ο γιος μου χρήματα, δεν κάνει τέτοια πράγματα. Κακώς έγινε τόσο θέμα, πρέπει να τα προστατεύουμε τα παιδιά και να μη δίνουμε τόση έκταση σε τέτοια γεγονότα. Είναι φίλοι μεταξύ τους, κάνουν παρέα και απλά παίζανε».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου, Γιώργος Γεωργόπουλος μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο μαθητής της Α’  Γυμνασίου είναι σε κατάσταση σοκ κι ότι σήμερα (25/9/2024) δεν πήγε στο σχολείο.

«Ο 12χρονος μαθητής μέσα στο σχολείο που βρισκόταν, τον προσέγγισαν δύο άτομα από την Γ΄ Λυκείου. Ο ένας από τους δύο τον ακινητοποίησε και ο άλλος κρατούσε μια φαλτσέτα και τον απείλησαν. Στη συνέχεια δοκίμασαν να του κόψουν το μουστάκι και του αφαίρεσαν από την τσέπη του δύο ευρώ με απειλές και βρισιές. Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί  κι έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος τους που αφορά τη ληστεία, την απειλή, την εκβίαση και τη σωματική βλάβη».

Οι δύο μαθητές θα οδηγηθούν σε τακτική ανάκριση, ενώ από την ίδια διαδικασία θα περάσουν και οι γονείς τους που έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Λέσβος-Μητέρα 29χρονου λιμενικού που αυτοκτόνησε:  Τον είδα στο σπίτι αιμόφυρτο και σε έξαλλη κατάσταση. Μου είπε…
Videos

Λέσβος-Μητέρα 29χρονου λιμενικού που αυτοκτόνησε: Τον είδα στο σπίτι αιμόφυρτο και σε έξαλλη κατάσταση. Μου είπε…

Σοκαριστικό video: Σύρος επιτέθηκε σε 22χρονη στην οδό Σόλωνος για να τη βιάσει-Τι φώναζε και πως σώθηκε η κοπέλα
Videos

Σοκαριστικό video: Σύρος επιτέθηκε σε 22χρονη στην οδό Σόλωνος για να τη βιάσει-Τι φώναζε και πως σώθηκε η κοπέλα

Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και  κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του:  Όταν έχασα την κόρη μου σταμάτησα να εργάζομαι και…
Videos

Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του: Όταν έχασα την κόρη μου σταμάτησα να εργάζομαι και…

Συγκινεί ο 5χρονος Ταξιάρχης που ψέλνει και λέει προσευχές
Videos

Συγκινεί ο 5χρονος Ταξιάρχης που ψέλνει και λέει προσευχές

Λέσβος- Ραγίζει  καρδιές η μητέρα του 29χρονου λιμενικού:  Δεν τον πρόλαβα… Χριστέ μου, δεν τον πρόλαβα…
Videos

Λέσβος- Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου λιμενικού: Δεν τον πρόλαβα… Χριστέ μου, δεν τον πρόλαβα…

Κρήτη | 17χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 20χρονης συντρόφου της
Ελλάδα

Κρήτη | 17χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 20χρονης συντρόφου της

«Ελπίδα»: Ο ανθρώπινος Πάπας Φραγκίσκος και οι άγνωστες στιγμές του
Κόσμος

«Ελπίδα»: Ο ανθρώπινος Πάπας Φραγκίσκος και οι άγνωστες στιγμές του

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαθητής γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να βγάλει εισιτήριο
Ελλάδα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαθητής γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να βγάλει εισιτήριο

zinapost.gr