search-button
cross-out

Δολοφονία στη Φλώρινα: Μαχαίρωσε τον σύντροφο της πρώην συντρόφου του χωρίς καμιά κουβέντα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος, ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος
Δολοφονία στη Φλώρινα: Μαχαίρωσε τον σύντροφο της πρώην συντρόφου του χωρίς καμιά κουβέντα

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 32χρονο που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 31χρονο στη Φλώρινα, και τραυμάτισε τον φίλο του που προσπάθησε να επέμβει.

Μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο δράστης πλησίασε το θύμα που καθόταν έξω από καφέ και χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα άρχισε να τον μαχαιρώνει!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Πάρη Σπυράτο, ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος και ενήργησε εν βρασμώ ψυχής. Ως κίνητρο παρουσιάζει την ερωτική αντιζηλία, καθώς το θύμα φέρεται να ήταν η αιτία του χωρισμού με την επί επτά χρόνια σύντροφό του – ο αδελφός της είναι ο άνδρας που τραυμάτισε.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν και οικονομικές διαφορές, καθώς κατά την απολογία του είπε ότι η πρώην σύντροφός του διέδιδε ότι της χρωστά χρήματα.

Οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του 32χρονου ήταν καθαρές· ο ίδιος φέρεται να ζήτησε να εξεταστεί από ειδικό ψυχικής υγείας και να υπάρξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η δίωξη που ασκήθηκε είναι για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

pontosnews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr