Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Θέλω να του πείτε… » – Η χειρόγραφη επιστολή της μητέρας της στον γυναικοκτόνο

«Θέλω να πείτε στο δολοφόνο της Κυριακής να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που βλέπω τα βίντεο, φωνάζω στο νινί μου «τρέχα», λες και κάτι θα αλλάξει».

Συγκλονίζει η χειρόγραφη επιστολή της μητέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η μητέρα της Κυριακής γράφει όσα θα ήθελε να πει στον γυναικοκτόνο.

«Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε οτι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου «τρέχα», λες και κάτι θα αλλάξει».

«Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει «χάνομαι» και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες», συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή.

Δείτε το ρεπορτάζ

dnews.gr