search-button
cross-out

Διασώστρια για Μαρινέλλα: Τα πρώτα λεπτά μετά την κατάρρευση της ερμηνεύτριας στη σκηνή του Ηρωδείου

Η αποκάλυψη διασώστριας για τα πρώτα λεπτά μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας
Διασώστρια για Μαρινέλλα: Τα πρώτα λεπτά μετά την κατάρρευση της ερμηνεύτριας στη σκηνή του Ηρωδείου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), σε έκτακτο λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρινέλλα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Μιλώντας στο «Live News» διασώστρια του «Ερυθρού Σταυρού» ανέφερε ότι: «Οι εθελοντές ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των γιατρών και συνέδραμαν με τον εξοπλισμό τους.»

Στη σκηνή προσέτρεξαν δύο εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ε.Ε.Σ. και ο προσωπικός της γιατρός, προκειμένου να την μεταφέρουν με ασφάλεια στο καμαρίνι της, όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες. Με απόφαση του προσωπικού ιατρού της έγινε επικοινωνία με ιδιωτικό νοσοκομείο και ζητήθηκε ασθενοφόρο από εκεί. Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος εντός του καμαρινιού βρισκόταν η εκπρόσωπος των Σαμαρειτών – Διασωστών του Ε.Ε.Σ, κα Χριστίνα Χόνδρου.

Σημειώνεται ότι, εντός του θεάτρου, παρευρίσκονταν 12 εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ε.Ε.Σ. για την υγειονομική κάλυψη της παράστασης.

Κονιτοπούλου για Μαρινέλλα: «Πάθαμε σοκ, είχε παγώσει το κοινό»
Συγκλονίζει η περιγραφή της Στέλλας Κονιτοπούλου για την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

«Πάθαμε σοκ όλοι, είχε παγώσει το κοινό και δεν μιλούσαν και περίμεναν εκεί στις θέσεις τους μέχρι να υπάρχει κάποια ανακοίνωση», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε: «Μίλησα με τον Γιώργο Ντάβλα και μου λέει πήγαμε στο καμαρίνι, μιλάει έχει άισθηση με το περιβάλλον και είναι ενεργή.»

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr