search-button
cross-out

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό Αυγενάκη: «Το παιδί έτρεμε, φοβόταν να γυρίσει σπίτι του – Απειλούσε και τους αστυνομικούς με μετάθεση»

«Η επίθεση δεν ήταν μόνο λεκτική ήταν και σωματική.
Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό Αυγενάκη: «Το παιδί έτρεμε, φοβόταν να γυρίσει σπίτι του – Απειλούσε και τους αστυνομικούς με μετάθεση»

Ο υπάλληλος τρόμαξε πολύ, το ίδιο κι εμείς που είδαμε το περιστατικό» λέει στο tvxs η Μαρία, αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο χειροδικίας του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο της Aegean στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Βρισκόμουν στην ίδια πύλη περιμένοντας την επόμενη πτήση από αυτήν για το Ηράκλειο. Επιβιβάστηκαν όλοι και στο τέλος ακούμε μια αναγγελία για τον κ. Αυγενάκη Ελευθέριο. Δεν καταλάβαμε αρχικά ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό.

Μετά από λίγο γίνεται δεύτερη αναγγελία και τρίτη. Εκείνος δεν εμφανιζόταν. Ξαφνικά, μετά από 15 λεπτά, τον είδαμε να έρχεται τρέχοντας. Όταν έφτασε στο ντεκ, του είπαν: δεν μπορείτε να περάσετε. Αυτός αρχικά άρχισε να λέει: παρακαλώ προσπαθήστε. Ο υπάλληλος έκανε ένα τηλεφώνημα, μάλλον σε ανώτερο του να ρωτήσει, προσπάθησε να βοηθήσει δηλαδή. Και μετά λέει στον κ. Αυγενάκη: δυστυχώς δεν γίνεται.

Τότε έγινε μαινόμενος ταύρος, έπιασε το παιδί από τον γιακά (αυτό δεν το έδειξε το βίντεο), πετάει την καρέκλα, αρχίζει να ρίχνει στους υπολογιστές και στα τηλέφωνα και του έλεγε: Θα δεις τι θα πάθεις, δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε! Ήταν και σωματική η επίθεση όχι μόνο λεκτική.

Μετά ήρθε η αστυνομία. Δύο νεαροί δόκιμοι αρχικά. Και τους λέει ο Αυγενάκης: δοκιμάκια να γυρίσετε στα χωριά σας. Ήρθε ο ανώτερος τους αστυνομικός κι επιτέθηκε λεκτικά και σε αυτόν λέγοντας: Μη μου μιλάς εσύ εγώ έχω ασυλία και θα σε στείλω με μετάθεση».

Ρωτάω τη μάρτυρα πως αντέδρασε το πλήθος γύρω της.

«Είχαμε παγώσει. Λέγαμε μεταξύ μας μα τι πράγματα είναι αυτά. Μετά σκεφτήκαμε ότι έπρεπε όλοι να είχαμε τραβήξει βίντεο, αλλά ήταν βίαιη η ατμόσφαιρα και παγώσαμε. Μετά αναρωτηθήκαμε αν αυτές οι εταιρείες όπως η Aegean παρέχουν τουλάχιστον νομική βοήθεια στους υπαλλήλους της. Γιατί το παιδί έτρεμε, έλεγε; φοβάμαι να γυρίσω σπίτι μου».

tvxs.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr