search-button
cross-out

Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα

Ακατάπαυστες οι έρευνες της συντρόφου του στο νησί της Αμοργού
Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα

Στο απόγειό της έχει φτάσει η αγωνία για τον εντοπισμό του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπετ, με τη σύντροφό του να βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αμοργό και να συνεχίζει ακατάπαυστα τις έρευνες.

Πρόκειται για τον άνδρα που εξαφανίστηκε στο νησί πριν από περίπου 20 μέρες καθώς έκανε πεζοπορία από την Αιγιάλη στα Κατάπολα, κανένα όμως στοιχείο που να δείχνει την τύχη του δεν έχει εντοπιστεί. Αν και η διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε έχει ερευνηθεί, ωστόσο, το ανάγλυφο της περιοχής (βραχώδες τοπίο) μπορεί να κρύβει το μυστικό της εξαφάνισης του Άλμπερτ.

Η σύντροφός του γράφει καθημερινά στα group της Αμοργού τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες, ανεβάζοντας φωτογραφίες είτε των εθελοντών διασωστών και της ίδιας, είτε του 59χρονου, σε ανέμες στιγμές του παρελθόντος από το νησί της Αμοργού.

Μάλιστα, η σύντροφός του δέχεται μηνύματα από ντόπιους. Σ’ ένα από αυτά μία γυναίκα που γνωρίζει την περιοχή, τη ρώτησε αν υπάρχει η πιθανότητα να γλίστρησε και να έπεσε, με τις πέτρες να τον έχουν καλύψει, η ίδια της απάντησε πως ερευνά το ενδεχόμενο μήπως έπεσε σε κάποια σχισμή ή χαράδρα, τραυματίστηκε και δεν μπορεί να βγει. Όπως έγραψε, «αυτό είναι το σχέδιο μου για τις επόμενες ημέρες, δεν έχουμε κοιτάξει αρκετά κάτω…».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr