search-button
cross-out

Αλεξανδρούπολη: Αντιμέτωπος με την κατηγορία ανθρωποκτονίας ο 18χρονος μετά τον θάνατο του πολύτεκνου που ξυλοκόπησε σε κλαμπ

Κατέληξε ο πολύτεκνος που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε κλαμπ στις Φέρες με αποτέλεσμα πλέον να αλλάξει το κατηγορητήριο εις βάρος του 18χρονου
Αλεξανδρούπολη: Αντιμέτωπος με την κατηγορία ανθρωποκτονίας ο 18χρονος μετά τον θάνατο του πολύτεκνου που ξυλοκόπησε σε κλαμπ

Μετά το θάνατο του 42χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος κατέληξε έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό στις Φέρες, αλλάζει και το κατηγορητήριο για τον 18χρονο πορτιέρη του νυχτερινού κλαμπ όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό και εμπλέκεται άμεσα στο συμβάν.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κατά λάθος σπάσιμο ενός ποτηριού από τον 42χρονο, που θραύσματά του έφτασαν σε πελάτη του μγαζιού, έγινε αφορμή ο 18χρονος πορτιέρης να εισβάλλει στο μαγαζί και να πετάξει με μια λαβή πολεμικών τεχνών έξω από το μαγαζί τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να υποκύψει.

Πλέον ο 18χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ θα υπάρξει απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το κατηγορητήριο που θα σχηματισθεί εις βάρος του.

Αρχικά, ο νεαρός βαρύνοταν με την κατηγορία της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβη και είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 1.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης, λόγω μετεφηβικής ηλικίας και επειδή δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, κατά την διάρκεια διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο, όταν ο άτυχος πολύτεκνος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί.

Εκείνος ζήτησε εξηγήσεις από τον 42χρονο και ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, με την παρέμβαση του 18χρονου πορτιέρη.

Ο νεαρός κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα τον 42χρονο, ο οποίος έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του έχοντας υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αμέσως, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι αλλά εξ αρχής οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της κατάστασής του.

Έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο άτυχος άνδρας έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πατέρας της νεαρής που τραυματίστηκε ελαφρά από το ποτήρι που είχε σπάσει ο 42χρονος, είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αλλά έπειτα από έρευνα της αστυνομίας φάνηκε ότι δεν είχε εμπλοκή στον τραυματισμό του πολύτεκνου κι για το λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

newpost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr