Master Chef με μπαράζ ανατροπών!
Απόψε, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:00
Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 13/2), ο Άγγελος Καρκαγγέλης, η Μαίρη Αλέπα, ο Θάνος Τοκμάζοβ και ο Νίκος Παπαδάς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την τελευταία μαγειρική ευκαιρία που τους δόθηκε και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Απόψε, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, μια μεγάλη ανατροπή περιμένει τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef 2025! Από την πρώτη μέρα οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είχαν δηλώσει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στον φετινό διαγωνισμό και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστούν τη θέση τους. Η έκπληξη και το σοκ, που θα νιώσουν οι 21 παίκτες, θα είναι πρωτόγνωρο και οι εξελίξεις θα τους αναστατώσουν και θα τους αναγκάσουν να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες.
Ποιοι θα είναι αυτοί που δεν θα επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef 2025 και με ποιο τρόπο ;
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.