search-button
cross-out

«Καρτ ποστάλ» Ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο και αρχίζουν στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ (Photos)

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα
«Καρτ ποστάλ»  Ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο και αρχίζουν στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς  της ΕΡΤ (Photos)

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Λονδίνο της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που θα εντάξει η δημόσια τηλεόραση στο πρόγραμμά της την επόμενη σεζόν.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here comes hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Έμι και Μάρτιν.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου.

Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Η ιστορία
Κάθε φωτογραφία κι ένας ολόκληρος κόσμος, μια ιστορία και μια απαρχή

Πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.), ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Συγγραφέας: Βικτόρια Χίσλοπ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου

Δ/νση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Pete Rowe

Μουσική επιμέλεια: Μίνως Μάτσας

Δ/νση παραγωγής: Σοφία Παναγιωτάκη

Παραγωγή: NEEDaFIXER

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

Πώς έγινε η τραγωδία στην Εγνατία: ΙΧ έκανε όπισθεν στη λωρίδα του e-pass, έπεσαν πάνω του το δεύτερο ΙΧ και το φορτηγό
Ελλάδα

Πώς έγινε η τραγωδία στην Εγνατία: ΙΧ έκανε όπισθεν στη λωρίδα του e-pass, έπεσαν πάνω του το δεύτερο ΙΧ και το φορτηγό

Θρήνος στα Τρίκαλα: Αυτοκτόνησε αστυνομικός
Ελλάδα

Θρήνος στα Τρίκαλα: Αυτοκτόνησε αστυνομικός

Σαντορίνη: Μητέρα 3 παιδιών και χήρα η 59χρονη καθαρίστρια που σκοτώθηκε από την πτώση κρεβατιού
Ελλάδα

Σαντορίνη: Μητέρα 3 παιδιών και χήρα η 59χρονη καθαρίστρια που σκοτώθηκε από την πτώση κρεβατιού

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχω να κοιμηθώ καλά πέντε χρόνια, χρησιμοποιώ οξυγόνο, κάτι που δεν είναι εύκολο
Lifestyle

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχω να κοιμηθώ καλά πέντε χρόνια, χρησιμοποιώ οξυγόνο, κάτι που δεν είναι εύκολο

10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”-  Η αξέχαστη Φώφη Γεννηματά: Η “μάχη” της με τον καρκίνο και ο αγώνας της για να γίνει μητέρα- «Μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί, μας το είχαν αποκλείσει…»
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”- Η αξέχαστη Φώφη Γεννηματά: Η “μάχη” της με τον καρκίνο και ο αγώνας της για να γίνει μητέρα- «Μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί, μας το είχαν αποκλείσει…»

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη-Όσα θέλετε να ξέρετε
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη-Όσα θέλετε να ξέρετε

«Οι Αθώοι»: Δείτε το ατμοσφαιρικό trailer της νέας  σειράς του Mega
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Οι Αθώοι»: Δείτε το ατμοσφαιρικό trailer της νέας σειράς του Mega

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην Εγνατία – Φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ, έπεσε στα διόδια Πολυμύλου και τυλίχτηκε στις φλόγες
Ελλάδα

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην Εγνατία – Φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ, έπεσε στα διόδια Πολυμύλου και τυλίχτηκε στις φλόγες

zinapost.gr