10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”- Η αξέχαστη Φώφη Γεννηματά: Η “μάχη” της με τον καρκίνο και ο αγώνας της για να γίνει μητέρα- «Μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί, μας το είχαν αποκλείσει…»
Δείτε την ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη
Η καθημερινή εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, με αποκαλύψεις, καθημερινό ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και πολλούς καλεσμένους.
Στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων η Ζήνα Κουτσελίνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο tik tok ένα απόσπασμα από την εκπομπή στην οποία της παραχώρησε συνέντευξη η αξέχαστη Φώφη Γεννηματά, το 2017.
Η γνωστή Ελληνίδα πολιτικός τότε μίλησε ακόμη και για πολύ προσωπικά θέμα όπως τον αγώνα της να κάνει παιδί, αλλά και τη “μάχη” της με τον καρκίνο.
«Καθυστέρησα να κάνω την πρώτη μου κόρη, πάλεψα πάρα πολύ… Ήμασταν παντρεμένοι με τον πρώτο μου σύζυγο από πολύ μικρά παιδιά, ήμασταν μαζί από φοιτητές και έκανα 10 χρόνια μεγάλο αγώνα για να αποκτήσω την πρώτη μου κόρη» αποκάλυψε, ενώ συμπλήρωσε «Μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί, μας το είχαν αποκλείσει… Αλλά εγώ δεν το βάζω κάτω».
Δείτε την ανάρτηση
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.