Ομελέτα με λαχανικά και φέτα από την Εύα Παρακεντάκη

Εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη!

Υλικά

  • 1 γλυκοπατάτα
  • 4 λευκά μανιτάρια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 3-4 φουντίτσες μπρόκολο
  • 2 ντοματίνια
  • 150 γρ φέτα σε κυβάκια
  • 12 αυγά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. γάλα
  • αλάτι χοντρό -πιπέρι φρεκοτριμμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και λεπτοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας και τα στρώνουμε στο πυρέξ  που πρώτα έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα, ραντίζουμε με το λάδι. Ενδιάμεσα από τα λαχανικά ρίχνουμε τη φέτα και στο τέλος ,χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο, περιχύνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 200 αέρα. Δοκιμάζουμε αν είναι ψημένη η ομελέτα,βάζοντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της. Το μαχαίρι δεν πρέπει να βγαίνει υγρό.