Μωσαϊκό Τούρτα
Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!
14.09.2020 | 13:56
Υλικά
2 πακέτα πτι μπέρ
200 γρ. βούτυρο
600 γρ. σταγόνες κουβερτούρα
1 κουτί ζαχαρούχο καραμελωμένο
100 γρ. φυστίκια Αιγίνης
100 γρ. αποξηραμένα βερύκοκα και φράουλες
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί ζεσταίνουμε τη σοκολάτα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει προσθέτουμε το βούτυρο και το καπελωμένο ζαχαρούχο. Ανακατεύουμε να ενωθούν. Σπάμε τα μπισκότα μας σε πολύ μικρά κομμάτια και σε ένα γουδί σπάμε και τα Αιγινής, τα οποία τα θέλουμε χοντροκομμένα. Ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι τα βερίκοκα και τις φράουλες και τα αναμιγνύουμε όλα μαζί. Σε ένα τσέρκι 20 εκατοστών στρώνουμε μεμβράνη και απλώνουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες,
Στολίζουμε με ψιλοκομμένα ξερά φρούτα.