Κριτσίνια με φέτα και σπανάκι από την Εύα Παρακεντάκη
Τα ωραιότερα κριτσίνια που έχετε φάει!
13.08.2021 | 12:30
ΥΛΙΚΑ
2 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 φλ. τσαγιού καλαμποκάλευρο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κτγ baking powder
1 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό
½ φλιτζάνι φέτα
100 γρ. σπανάκι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking powder.Προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο και δουλεύουμε το μείγμα.Ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή και ελαστική ζύμη. Τη σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα και την αφήνουμε να περιμένει για 20΄.
Χωρίζουμε στη μέση τη ζύμη μας και προσθέτουμε τα υλικά μας
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C .
Στρώνουμε τα ταψιά του φούρνου με λαδόκολλα .Πλάθουμε κορδόνάκια τα αραδιάζουμε στα ταψιά και τα ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά.