Αυγά με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι από την Εύα Παρακεντάκη!

Αυγά με σπανάκι και φέτα! Εύκολο, αγαπημένο, απόλυτα υγιεινό και θρεπτικό φαγητό

Υλικά

  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο
  • ¼ ματσάκι άνηθο
  • 1 ντομάτα στον τρίφτη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6  αυγά
  • 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο με το κρεμμύδάκι κομμένο καρεδάκια, ίσα-ίσα να μαραθεί. Έχουμε πλύνει καλά το σπανάκι και το άνηθο, τα οποία ψιλοκόβουμε και βάζουμε στο τηγάνι μας. Όταν ο όγκος από το σπανάκι πέσει,προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα,ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά. Ψήνουμε 5-7 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και σπάμε τα αυγά παράλληλα θρυμματίζουμε την φέτα. Ξανασκεπάζουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά μας.