Αυγά με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι από την Εύα Παρακεντάκη!
Αυγά με σπανάκι και φέτα! Εύκολο, αγαπημένο, απόλυτα υγιεινό και θρεπτικό φαγητό
18.03.2021 | 11:50
Υλικά
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο
- ¼ ματσάκι άνηθο
- 1 ντομάτα στον τρίφτη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 αυγά
- 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο με το κρεμμύδάκι κομμένο καρεδάκια, ίσα-ίσα να μαραθεί. Έχουμε πλύνει καλά το σπανάκι και το άνηθο, τα οποία ψιλοκόβουμε και βάζουμε στο τηγάνι μας. Όταν ο όγκος από το σπανάκι πέσει,προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα,ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά. Ψήνουμε 5-7 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και σπάμε τα αυγά παράλληλα θρυμματίζουμε την φέτα. Ξανασκεπάζουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά μας.