search-button
cross-out

Αυγά με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι από την Εύα Παρακεντάκη!

Αυγά με σπανάκι και φέτα! Εύκολο, αγαπημένο, απόλυτα υγιεινό και θρεπτικό φαγητό
Αυγά με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι από την Εύα Παρακεντάκη!

Υλικά

  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο
  • ¼ ματσάκι άνηθο
  • 1 ντομάτα στον τρίφτη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6  αυγά
  • 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο με το κρεμμύδάκι κομμένο καρεδάκια, ίσα-ίσα να μαραθεί. Έχουμε πλύνει καλά το σπανάκι και το άνηθο, τα οποία ψιλοκόβουμε και βάζουμε στο τηγάνι μας. Όταν ο όγκος από το σπανάκι πέσει,προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα,ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά. Ψήνουμε 5-7 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και σπάμε τα αυγά παράλληλα θρυμματίζουμε την φέτα. Ξανασκεπάζουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά μας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Eva’s cooking

Latest

zinapost.gr