search-button
cross-out

Η στιγμή που η μητέρα της Κυριακής Γρίβα τραγουδά το «Τακούνια για καρφιά» μπροστά στο μνημείο για την κόρη της- ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στις γυναικοκτονίες
Η στιγμή που η μητέρα της Κυριακής Γρίβα τραγουδά το «Τακούνια για καρφιά» μπροστά στο μνημείο για την κόρη της- ΒΙΝΤΕΟ

Την Τρίτη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου η κοπέλα πήγε εκεί για να ζητήσει βοήθεια από τους αστυνομικούς για να λάβει την απάντηση «Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Εκεί, πριν τρεις μέρες, όπως γράφει το protothema.gr, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου προς τιμή τιμήν της. Συγγενείς, φίλοι, φορείς, ενώσεις, συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα για να τιμήσουν τη μνήμη μίας κοπέλας που χάθηκε τόσο άδικα.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν εκείνη που η μητέρα της Κυριακής γονάτισε μπροστά στην προτομή της κόρης της και λίγο μετά, μαζί με μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου τραγούδησε το «Τακούνια για καρφιά»,  της Ιουλίας Καραπατάκη, ένα τραγούδι αφιερωμένο στις γυναικοκτονίες.

Δείτε βίντεο:

Watch on TikTok

Watch on TikTok

Βίντεο: Η στιγμή που η μητέρα της Κυριακής Γρίβα τραγουδά το «Τακούνια για καρφιά» μπροστά στο μνημείο για την κόρη της
H μητέρα της Κυριακής γονατίζει μπροστά στην προτομή της κόρης της

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr