Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: Τι δείχνει η φωτογραφία στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 39χρονου
Όλο το νέο ρεπορτάζ από τις Αλήθειες με τη Ζήνα
Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου μπήκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17/02 καθώς ο άντρας που αγνοούνταν εδώ και 50 μέρες εντοπίστηκε νεκρός στον Τύρναβο.
Η σορός, βρέθηκε από κτηνοτρόφους σε προχωρημένη σήψη, ενώ δίπλα του βρέθηκαν τα γυαλιά του, και μέσα σε τσέπη στα ρούχα τα κλειδιά του.
Στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 39χρονου έσπευσαν δύο ιατροδικαστές, τα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να ερευνηθεί κάθε στοιχείο γύρω από τον θάνατο του Βασίλη.
Η νεκροτομή-νεκροψία έγινε την Τρίτη 18/02, ενώ θα ακολουθήσουν οι τοξικολογικές.
Κρίσιμες ήταν οι καταθέσεις που έδωσαν στην εισαγγελία οι γονείς και ο θείος του άτυχου Βασίλη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος διδάκτωρ πληροφορικής, Βασίλης Ζωγράφος, που κατέθεσε για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
“Στη φωτογραφία φαίνοται στις 11 Φεβρουαρίου δύο αερόβια όντα και ένα αυτοκίνητο στο σημείο που βρέθηκε ο Βασίλης”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.